6. februar 2019
​Vi søger samarbejde med maskinfører til markarbejde

Johansens Planteskole søger samarbejde med selvstændig maskinfører, landmand, anlægsgartner eller tilsvarende til markarbejde i vores højsæson fra april og frem til cirka 1. september. 

Du kan læse mere om opgaverne og om Johansens Planteskole som arbejdsplads her.

​Er det dig, eller kender du den, vi leder efter, så ring gerne til Mogens Pedersen på telefon 22 15 09 47.

20. november 2018
Ny værkstedsmedarbejder i Johansens Planteskole

Johansens Planteskole har ansat Frank Bonde som ansvarlig for vores værksted.

Frank Bondes primære opgave bliver, i tæt samarbejde med kollegerne i produktionen, at sikre, at planteskolens samlede maskinpark fungerer optimalt ved at udføre service, vedlilgehold og reparation af traktorer og øvrige maskiner til planteproduktion.

​I Johansens Planteskole ser vi frem til det kommende samarbejde med Frank Bonde.

​15. oktober 2018
Johansens Planteskole styrker salgsafdelingen

​Johansens Planteskole er i fortsat vækst og styrker virksomhedens salgsteam i Skovafdelingen. Vi er derfor glade for at kunne informere om, at vi pr. 15. oktober 2018 har ansat Bo Kristiansen, 45, som salgskonsulent.

​Bo Kristiansen skal i tæt samarbejde med de øvrige sælgere medvirke til den fortsatte vækst og udvikling i Skovafdelingen, primært i Danmark, men også med fokus på både Sverige og Tyskland.

​Bo Kristiansen er uddannet skov- og landskabsingeniør, og han har en bred erfaring inden for skov- og landskabsområdet, hvor han har beskæftiget sig med både rådgivning, planlægning, styring og plantesalg.

​I Johansens Planteskole ser vi meget frem til det kommende samarbejde med Bo Kristiansen.​​​​​​​​